Over ons

Jaap Broersma heeft ongeveer z’n hele leven gewerkt als bestuurder in de sport. Hij heeft naast voorzitter van een grote sportvereniging gefungeerd als districtsvoorzitter en directeur van het KNKV. Hij maakte deel uit van meerdere werkgroepen en regiegroepen in de vaststelling van grote sportprogramma’s.

Hij heeft vanuit het gedachtengoed van Huizinga en Tack (architectuur van verenigingen) zich steeds bezig gehouden met het verbeteren van sportorganisaties.

Als docent is hij actief in opleidingen zoals “besturen met een visie” en vanuit deze ervaring wordt hij regelmatig ingezet als intermediair/mediator in verenigingen waar problemen zijn.

Hij ontwikkelt ook een aantal producten en concepten voor de sport zoals bijvoorbeeld een marketingtool “Veilige-Vereniging” (www.veilige-vereniging.nl) of specifieke concepten en producten (www.plus-sport.nl)

Hij heeft tenslotte voor een aantal verenigingen team analyses gemaakt waarmee spelers en coaches als resultaat beter met elkaar konden werken.